Šišanje

je osnova bilo kakve frizure. Iz nadležnog izvršenja zavisi od izgleda žene. Moda je promjenjiva, u svako godišnje doba to diktira nove oblike i tehnike izvedbe. Međutim, kako bi uvijek bili lijepi, važno je uzeti u obzir ne samo modne trendove, nego i osobine pojedinca.
Kratke ženske frizure podrazumijevaju dužinu kose do 15 cm. Dobro šišanje u kombinaciji sa frizurm koja je savršeno prilagođena za to daje nevjerojatan učinak. Na taj način učimo sve suptilnosti pravog izbora!

Prednosti i nedostaci kratkih frizura

Vremena kad je duga pletenica bila jedina ženska frizura, odavno nestala. Duga kosa, naravno, i danas izgleda atraktivna, ali kratka frizura može izgledati ne manje slatko.

Barem jednom, svaka žena želi imati kratku šišanje. Naravno, kratke frizure su vrlo praktične, ali učimo o svojim ostalim prednostima, kao i mogućim nedostacima.

Okruglo lice, Šišanje treba dati licu lagano izduženom obliku. Možete podići kosu na krunicu na štetu višeslojne frizure ili napraviti asimetričnu šišanje (nagnuti šiške ili razdvajanje, češljana kosa s jedne strane). Nije nepoželjno napraviti ravno razdvajanje ili češljati kosu unatrag. Vrlo kratke ženske frizure za hrkanje potpuno su neprihvatljive. Idealan izbor je “Kare”.

ZAKAŽITE TERMIN